21.04.2020 року. Вівторок.

Продовжуємо вивчати тему #7: " Приготування солодких страв і напоіів"

Тема уроку :" Приготування гарячих солодких страв, гарячих напоіів"

На початку уроку ми з вами пригадаємо: де готують холодні солодкі страви, що таке солодкі страви ( склад), різновиди, технологію приготування, оформлення та подачу страв.
Потім повторимо правила з охорони праці та санітаріі і гігієни при приготуванні солодких страв, організацію робочого місця під час приготування страв.

Коротенько про новий матеріал: солодкі страви поділяють на холодні та гарячі.
До холодних страв відносяться: натуральні плоди, желе, киселі, компоти, узвари, фруктові салати, муси, самбуки, креми.
До гарячих відносяться: різні страви з яблук, пінники, пудинги, напоіі.

Тепер пропоную подивитись відео з приготування деяких гарячих страв  та напоіів.





Перед початком роботи :
- обрати страви (3 на вибір: гаряча страва з яблук, пінник та напій );
- зробити розрахунок на 3 порціі;
- підготувати робоче місце;
- вдягнути спецодяг( фартук, заколоти волосся - дівчатам);
- підготувати продукти для приготування страв;
- почати готувати.

Бажаю успіхів у приготуванні ваших шедеврів.

Чекаю на фото - звіти.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу