Доброго ранку .
Працюємо за розкладом.
Сьогодні 10.04.2020 р. виробниче навчання.
Перед початком приготування страв потрібно згадати правила з охорони праці ( згадайте як працювати ножами, з духовою шафою, електричною або газовою плитою, електричними приладами) та правила санітарії та гігієни ( згадайте особисту санітарію та гігієну кухаря та не забуваємо про чистоту робочого місця).
Сьогодні пропоную приготувати одну з таких страв на вибір : качка фарширована яблуками та апельсинами; качка у апельсиновому маринаді з яблуками; качка фаршмрована гречаною кашею та яблуками, курка з мандаринами. Або можете приготувати свій рецепт (обовязково мені скиньте розрахунок страви на 3 порції).
Пропоную подивитьсь відео приготування качки фаршированої (відео на російській мові - вибачте за незручності).
Працюємо за розкладом.
Сьогодні 10.04.2020 р. виробниче навчання.
Продовжуємо вивчати тему №5: "Приготування страв з м"яса, с/г птиці та субпродуктів".
Тема уроку : "Приготування страв з птиці"
Мета нашого уроку: удосконалити наші навички при: обробці птиці, заправленні птиці, маринуванні птиці; підборі соусу та гарніру до страв з птиці; подачі страв з птиці.
Перед початком приготування страв потрібно згадати правила з охорони праці ( згадайте як працювати ножами, з духовою шафою, електричною або газовою плитою, електричними приладами) та правила санітарії та гігієни ( згадайте особисту санітарію та гігієну кухаря та не забуваємо про чистоту робочого місця).
Сьогодні пропоную приготувати одну з таких страв на вибір : качка фарширована яблуками та апельсинами; качка у апельсиновому маринаді з яблуками; качка фаршмрована гречаною кашею та яблуками, курка з мандаринами. Або можете приготувати свій рецепт (обовязково мені скиньте розрахунок страви на 3 порції).
Пропоную подивитьсь відео приготування качки фаршированої (відео на російській мові - вибачте за незручності).
Оберіть рецепт для приготування, продумайте який гарнір та соус будете подавати до цієї страви.
Зробіть розрахунок на 3 порції (надішліть у вайбер, або на пошту).
Підготуйте сировину та продукти.
Підготуйте робоче місце.
Починайте готувати.
По закінченню приготування - надішліть фото своєї страви та ОБОВЯЗКОВО вимоги до якості.
Дякую за увагу.
Гарного настрою та успіхів у приготуванні.
Коментарі
Дописати коментар