Доброго ранку .
Працюємо за розкладом.
Сьогодні 10.04.2020 р. виробниче навчання.

Продовжуємо вивчати тему №5: "Приготування страв з м"яса, с/г птиці та субпродуктів".

Тема уроку : "Приготування страв з птиці"


Мета нашого уроку: удосконалити наші навички при: обробці птиці, заправленні птиці, маринуванні птиці; підборі соусу та гарніру до страв з птиці; подачі страв з птиці.


Перед початком приготування страв потрібно згадати правила з охорони праці ( згадайте як працювати ножами, з духовою шафою, електричною або газовою плитою, електричними приладами) та правила санітарії та гігієни ( згадайте особисту санітарію та гігієну кухаря та не забуваємо про чистоту робочого місця).

Сьогодні пропоную приготувати одну з таких страв на вибір : качка фарширована яблуками та апельсинами; качка у апельсиновому маринаді з яблуками; качка фаршмрована гречаною кашею та яблуками, курка з мандаринами. Або можете приготувати свій рецепт (обовязково мені скиньте розрахунок страви на 3 порції).


Пропоную подивитьсь відео приготування качки фаршированої (відео на російській мові - вибачте за незручності).

Оберіть рецепт для приготування, продумайте який гарнір та соус будете подавати до цієї страви.
Зробіть розрахунок на 3 порції (надішліть у вайбер, або на пошту).
Підготуйте сировину та продукти.
Підготуйте робоче місце.
Починайте готувати.

По закінченню приготування - надішліть фото своєї страви та ОБОВЯЗКОВО  вимоги до якості. 

Дякую за увагу.

Гарного настрою та успіхів у приготуванні.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу