Доброго ранку.
Продовжуємо вивчати тему №6 : "Приготування холодних страв і закусок"

Тема уроку : " Приготування холодних страв і закусок з риби та рибної гастрономії"

Мета уроку: удосконалити ваші навички при приготуванні холодних страв з риби та рибної гастрономії, красиво та естетично оформлювати страви.

Нагадую, що перед початком вашої роботи потрібно згадати правила з охорони праці та санітарії і гігієни кухаря.

Вашій увазі пропоную подивитись вище , які холодні страви можна приготувати з риби та рибної гастрономії - відео (питання, на які потрібно дати відповідь, у описі відео).

Сьогодні пропоную вам приготувати такі страви (3 на вибір) :
               риба заливна з гарніром;
               риба фарширована заливна;
               асорті рибне (у банкетному виконанні);
               риба відварна з гарніром і хріном;
               морепродукти під майонезом;
               закуска з печінки тріски із сиром;
               ваша страва - можете обрати самостійно.

Перед початком роботи вам потрібно :
1) обрати страви;
2) підготувати потрібні продукти;
3) підготувати робоче місце для приготування обраних страв;
4) почати готувати ваші страви.

Бажаю вам натхнення та успіхів у приготуванні страв.
Чекаю фото  ваших страв та відповідей на питання під відео.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу