21.04.2020 року. Вівторок. Продовжуємо вивчати тему #7: " Приготування солодких страв і напоіів" Тема уроку :" Приготування гарячих солодких страв, гарячих напоіів" На початку уроку ми з вами пригадаємо: де готують холодні солодкі страви, що таке солодкі страви ( склад), різновиди, технологію приготування, оформлення та подачу страв. Потім повторимо правила з охорони праці та санітаріі і гігієни при приготуванні солодких страв, організацію робочого місця під час приготування страв. Коротенько про новий матеріал: солодкі страви поділяють на холодні та гарячі. До холодних страв відносяться: натуральні плоди, желе, киселі, компоти, узвари, фруктові салати, муси, самбуки, креми. До гарячих відносяться: різні страви з яблук, пінники, пудинги, напоіі. Тепер пропоную подивитись відео з приготування деяких гарячих страв та напоіів. Перед початком роботи : - обрати страви (3 на вибір: гаряча страва з яблук, пінник та напій ); - зробити розрахунок
Коментарі
Дописати коментар