Четвер.

Доброго дня.

Продовжуємо вивчення теми №6 : "Приготування холодних страв і закусок".

Тема уроку: "Приготування холодних страв і закусок з м"яса та с/г птиці; фірмових страв і закусок".

Не забуваємо про правила з охорони праці та санітарії і гігієни при приготуванні холодних страв і закусок.

Спочатку пропоную вам переглянути відео з приготування страв та відповісти на питання під відео.




Тепер пропоную обрати вам для приготування 1 страву з перелічених, або запропонувати свою:
    - курка фарширована;
    - асорті м"ясне (у банкетному виконанні);
    - заливне з птиці (у формі);
    - паштет з печінки (різна форма подачі);
    - язик заливний

                   Перед початком роботи вам потрібно :
1) обрати страву;
2) зробити розрахунок страв на 3 порції;
3) підготувати продукти для приготування;
4) підготувати робоче місце для приготування;
5) почати готувати.

Бажаю успіхів у приготуванні ваших шедеврів.
Чекаю на фото - звіти.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу