Четвер.
Доброго дня.
Продовжуємо вивчення теми №6 : "Приготування холодних страв і закусок".
Тема уроку: "Приготування холодних страв і закусок з м"яса та с/г птиці; фірмових страв і закусок".
Не забуваємо про правила з охорони праці та санітарії і гігієни при приготуванні холодних страв і закусок.
Спочатку пропоную вам переглянути відео з приготування страв та відповісти на питання під відео.
Тепер пропоную обрати вам для приготування 1 страву з перелічених, або запропонувати свою:
- курка фарширована;
- асорті м"ясне (у банкетному виконанні);
- заливне з птиці (у формі);
- паштет з печінки (різна форма подачі);
- язик заливний
Перед початком роботи вам потрібно :
1) обрати страву;
2) зробити розрахунок страв на 3 порції;
3) підготувати продукти для приготування;
4) підготувати робоче місце для приготування;
5) почати готувати.
Бажаю успіхів у приготуванні ваших шедеврів.
Чекаю на фото - звіти.
Доброго дня.
Продовжуємо вивчення теми №6 : "Приготування холодних страв і закусок".
Тема уроку: "Приготування холодних страв і закусок з м"яса та с/г птиці; фірмових страв і закусок".
Не забуваємо про правила з охорони праці та санітарії і гігієни при приготуванні холодних страв і закусок.
Спочатку пропоную вам переглянути відео з приготування страв та відповісти на питання під відео.
Тепер пропоную обрати вам для приготування 1 страву з перелічених, або запропонувати свою:
- курка фарширована;
- асорті м"ясне (у банкетному виконанні);
- заливне з птиці (у формі);
- паштет з печінки (різна форма подачі);
- язик заливний
Перед початком роботи вам потрібно :
1) обрати страву;
2) зробити розрахунок страв на 3 порції;
3) підготувати продукти для приготування;
4) підготувати робоче місце для приготування;
5) почати готувати.
Бажаю успіхів у приготуванні ваших шедеврів.
Чекаю на фото - звіти.
Коментарі
Дописати коментар