13.04.2020 року. Понеділок.
Доброго ранку.
Продовжуємо вивчати тему № 5: "Приготування страв з м"яса, с/г птиці та субпродуктів".
ТЕМА УРОКУ : "ПРИГОТУВАННЯ ФІРМОВИХ СТРАВ З М"ЯСА, ПТИЦІ, ДИЧИНИ ТА СУБПРОДУКТІВ".
Мета нашого уроку : удосконалити наші навички та вміння при приготуванні страв з м"яса, птиці та субпродуктів; при оформленні та подачі страв.
Сьогодні на уроці ви навчитесь готувати страви, які найчастіше подають у ресторанах: котлета по - київски, котлета "Кордон блю", лазанія (з разними 13.04.2020 року. Понеділок.
Доброго ранку.
Продовжуємо вивчати тему № 5: "Приготування страв з м"яса, с/г птиці та субпродуктів".
ТЕМА УРОКУ : "ПРИГОТУВАННЯ ФІРМОВИХ СТРАВ З М"ЯСА, ПТИЦІ, ДИЧИНИ ТА СУБПРОДУКТІВ".
Мета нашого уроку : удосконалити наші навички та вміння при приготуванні страв з м"яса, птиці та субпродуктів; при оформленні та подачі страв.
Сьогодні на уроці ви навчитесь готувати страви, які найчастіше подають у ресторанах: котлета по - київски, котлета "Кордон блю", лазанія (з разними фаршами); суфле з курчат; перепела фаршировані; куріпки фаршировані.
Перед приготуванням страв пропоную вашій увазі подивитись відео та відповісти на питання під ним. ОБОВ"ЯЗКОВО.
І так як сьогодні останній урок з теми № 5 - вам потрібно буде відповісти на запитання ТЕСТУ - це і буде ваша підсумкова оцінка за цю тему.
Також нам потрібно перед приготуванням страв пригадати правила з охорони праці і санітарії та гігієни, підготувати робоче місце кухаря згідно з дотриманням правил товарного сусідства та зручності при подальшому приготуванні страви.
Тепер безпосередньо до приготування вашої обраної страви : продумати гарнір та соус до страви; зробити розрахунок страви на 3 порції (НАДІСЛАТИ МЕНІ ДОДАТКОМ ДО ФОТО ВАШОЇ СТРАВИ); підготувати сировину та продукти; посуд для подачі.
Посинаємо готувати.
Всім успіхів та натхнення.
Чекаю ваших фото та відповідей на питання та тест до 13:30. Дякую.фаршами); суфле з курчат; перепела фаршировані; куріпки фаршировані.
Перед приготуванням страв пропоную вашій увазі подивитись відео та відповісти на питання під ним. ОБОВ"ЯЗКОВО.
І так як сьогодні останній урок з теми № 5 - вам потрібно буде відповісти на запитання ТЕСТУ - це і буде ваша підсумкова оцінка за цю тему.
Також нам потрібно перед приготуванням страв пригадати правила з охорони праці і санітарії та гігієни, підготувати робоче місце кухаря згідно з дотриманням правил товарного сусідства та зручності при подальшому приготуванні страви.
Тепер безпосередньо до приготування вашої обраної страви : продумати гарнір та соус до страви; зробити розрахунок страви на 3 порції (НАДІСЛАТИ МЕНІ ДОДАТКОМ ДО ФОТО ВАШОЇ СТРАВИ); підготувати сировину та продукти; посуд для подачі.
Починаємо готувати.
Всім успіхів та натхнення.
Чекаю ваших фото та відповідей на питання та тест до 13:30. Дякую.
Доброго ранку.
Продовжуємо вивчати тему № 5: "Приготування страв з м"яса, с/г птиці та субпродуктів".
ТЕМА УРОКУ : "ПРИГОТУВАННЯ ФІРМОВИХ СТРАВ З М"ЯСА, ПТИЦІ, ДИЧИНИ ТА СУБПРОДУКТІВ".
Мета нашого уроку : удосконалити наші навички та вміння при приготуванні страв з м"яса, птиці та субпродуктів; при оформленні та подачі страв.
Сьогодні на уроці ви навчитесь готувати страви, які найчастіше подають у ресторанах: котлета по - київски, котлета "Кордон блю", лазанія (з разними 13.04.2020 року. Понеділок.
Доброго ранку.
Продовжуємо вивчати тему № 5: "Приготування страв з м"яса, с/г птиці та субпродуктів".
ТЕМА УРОКУ : "ПРИГОТУВАННЯ ФІРМОВИХ СТРАВ З М"ЯСА, ПТИЦІ, ДИЧИНИ ТА СУБПРОДУКТІВ".
Мета нашого уроку : удосконалити наші навички та вміння при приготуванні страв з м"яса, птиці та субпродуктів; при оформленні та подачі страв.
Сьогодні на уроці ви навчитесь готувати страви, які найчастіше подають у ресторанах: котлета по - київски, котлета "Кордон блю", лазанія (з разними фаршами); суфле з курчат; перепела фаршировані; куріпки фаршировані.
Перед приготуванням страв пропоную вашій увазі подивитись відео та відповісти на питання під ним. ОБОВ"ЯЗКОВО.
І так як сьогодні останній урок з теми № 5 - вам потрібно буде відповісти на запитання ТЕСТУ - це і буде ваша підсумкова оцінка за цю тему.
Також нам потрібно перед приготуванням страв пригадати правила з охорони праці і санітарії та гігієни, підготувати робоче місце кухаря згідно з дотриманням правил товарного сусідства та зручності при подальшому приготуванні страви.
Тепер безпосередньо до приготування вашої обраної страви : продумати гарнір та соус до страви; зробити розрахунок страви на 3 порції (НАДІСЛАТИ МЕНІ ДОДАТКОМ ДО ФОТО ВАШОЇ СТРАВИ); підготувати сировину та продукти; посуд для подачі.
Посинаємо готувати.
Всім успіхів та натхнення.
Чекаю ваших фото та відповідей на питання та тест до 13:30. Дякую.фаршами); суфле з курчат; перепела фаршировані; куріпки фаршировані.
Перед приготуванням страв пропоную вашій увазі подивитись відео та відповісти на питання під ним. ОБОВ"ЯЗКОВО.
І так як сьогодні останній урок з теми № 5 - вам потрібно буде відповісти на запитання ТЕСТУ - це і буде ваша підсумкова оцінка за цю тему.
Також нам потрібно перед приготуванням страв пригадати правила з охорони праці і санітарії та гігієни, підготувати робоче місце кухаря згідно з дотриманням правил товарного сусідства та зручності при подальшому приготуванні страви.
Тепер безпосередньо до приготування вашої обраної страви : продумати гарнір та соус до страви; зробити розрахунок страви на 3 порції (НАДІСЛАТИ МЕНІ ДОДАТКОМ ДО ФОТО ВАШОЇ СТРАВИ); підготувати сировину та продукти; посуд для подачі.
Починаємо готувати.
Всім успіхів та натхнення.
Коментарі
Дописати коментар