Від сьогодні починаємо працювати за розкладом дистанційного навчання у період карантину.
Отримати посилання
Facebook
Twitter
Pinterest
Електронна пошта
Інші додатки
Коментарі
Популярні дописи з цього блогу
-
21.04.2020 року. Вівторок. Продовжуємо вивчати тему #7: " Приготування солодких страв і напоіів" Тема уроку :" Приготування гарячих солодких страв, гарячих напоіів" На початку уроку ми з вами пригадаємо: де готують холодні солодкі страви, що таке солодкі страви ( склад), різновиди, технологію приготування, оформлення та подачу страв. Потім повторимо правила з охорони праці та санітаріі і гігієни при приготуванні солодких страв, організацію робочого місця під час приготування страв. Коротенько про новий матеріал: солодкі страви поділяють на холодні та гарячі. До холодних страв відносяться: натуральні плоди, желе, киселі, компоти, узвари, фруктові салати, муси, самбуки, креми. До гарячих відносяться: різні страви з яблук, пінники, пудинги, напоіі. Тепер пропоную подивитись відео з приготування деяких гарячих страв та напоіів. Перед початком роботи : - обрати страви (3 на вибір: гаряча страва з яблук, пінник та напій ); - зробити розрахунок
13.04.2020 року. Понеділок. Доброго ранку. Продовжуємо вивчати тему № 5: "Приготування страв з м"яса, с/г птиці та субпродуктів". ТЕМА УРОКУ : "ПРИГОТУВАННЯ ФІРМОВИХ СТРАВ З М"ЯСА, ПТИЦІ, ДИЧИНИ ТА СУБПРОДУКТІВ". Мета нашого уроку : удосконалити наші навички та вміння при приготуванні страв з м"яса, птиці та субпродуктів; при оформленні та подачі страв. Сьогодні на уроці ви навчитесь готувати страви, які найчастіше подають у ресторанах: котлета по - київски, котлета "Кордон блю", лазанія (з разними 13.04.2020 року. Понеділок. Доброго ранку. Продовжуємо вивчати тему № 5: "Приготування страв з м"яса, с/г птиці та субпродуктів". ТЕМА УРОКУ : "ПРИГОТУВАННЯ ФІРМОВИХ СТРАВ З М"ЯСА, ПТИЦІ, ДИЧИНИ ТА СУБПРОДУКТІВ". Мета нашого уроку : удосконалити наші навички та вміння при приготуванні страв з м"яса, птиці та субпродуктів; при оформленні та подачі страв. Сьогодні на уроці ви навчитесь готувати ст
Четвер. Доброго дня. Продовжуємо вивчення теми №6 : "Приготування холодних страв і закусок". Тема уроку: "Приготування холодних страв і закусок з м"яса та с/г птиці; фірмових страв і закусок". Не забуваємо про правила з охорони праці та санітарії і гігієни при приготуванні холодних страв і закусок. Спочатку пропоную вам переглянути відео з приготування страв та відповісти на питання під відео. Тепер пропоную обрати вам для приготування 1 страву з перелічених, або запропонувати свою: - курка фарширована; - асорті м"ясне (у банкетному виконанні); - заливне з птиці (у формі); - паштет з печінки (різна форма подачі); - язик заливний Перед початком роботи вам потрібно : 1) обрати страву; 2) зробити розрахунок страв на 3 порції; 3) підготувати продукти для приготування; 4) підготувати робоче місце для приготування; 5) почати готувати. Бажаю успіхів у приготуванні ваших шедеврів. Чекаю
Коментарі
Дописати коментар