Від сьогодні починаємо працювати за розкладом дистанційного навчання у період карантину.
Отримати посилання
Facebook
X
Pinterest
Електронна пошта
Інші додатки
Коментарі
Популярні дописи з цього блогу
-
21.04.2020 року. Вівторок. Продовжуємо вивчати тему #7: " Приготування солодких страв і напоіів" Тема уроку :" Приготування гарячих солодких страв, гарячих напоіів" На початку уроку ми з вами пригадаємо: де готують холодні солодкі страви, що таке солодкі страви ( склад), різновиди, технологію приготування, оформлення та подачу страв. Потім повторимо правила з охорони праці та санітаріі і гігієни при приготуванні солодких страв, організацію робочого місця під час приготування страв. Коротенько про новий матеріал: солодкі страви поділяють на холодні та гарячі. До холодних страв відносяться: натуральні плоди, желе, киселі, компоти, узвари, фруктові салати, муси, самбуки, креми. До гарячих відносяться: різні страви з яблук, пінники, пудинги, напоіі. Тепер пропоную подивитись відео з приготування деяких гарячих страв та напоіів. Перед початком роботи : - обрати страви (3 на вибір: гаряча страва з яблук, пінник та напій ); - зробити розрахунок
24.04.2020 року. П'ятниця. Тема #8: "Приготування тіста та виробів з нього". Тема уроку: " Приготування масляного бісквіту та виробів з нього, заварного тіста та виробів з нього ". Мета уроку: удосконалити наші навички при приготуванні бісквітного тіста, заварного тіста, при оформленні та оздобленні виробів з них, прикрашення виробів. Сьогодні у нас не менш цікава тема уроку - бісквітне тісто та заварне тісто. Ви знаєте, що бісквітне тісто, воно дуже ніжне та ароматне, з дуже пухкою, пористою структурою. До складу звичайного бісквіту входять : яйця, цукор та борошно. До масляного - ще додають вершкове масло. Як добавки кладуть : різноманітні прянощі, фрукти, горіхи, мигдаль, цедру цитрусових, каву, какао. ******* КЛАСИЧНА ПРОПОРЦІЯ ЯЄЦЬ, ЦУКРУ ТА БОРОШНА : на 1 яйце - 30 г. цукру, 25 г. борошна. ************* ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ. Маслян
13.04.2020 року. Понеділок. Доброго ранку. Продовжуємо вивчати тему № 5: "Приготування страв з м"яса, с/г птиці та субпродуктів". ТЕМА УРОКУ : "ПРИГОТУВАННЯ ФІРМОВИХ СТРАВ З М"ЯСА, ПТИЦІ, ДИЧИНИ ТА СУБПРОДУКТІВ". Мета нашого уроку : удосконалити наші навички та вміння при приготуванні страв з м"яса, птиці та субпродуктів; при оформленні та подачі страв. Сьогодні на уроці ви навчитесь готувати страви, які найчастіше подають у ресторанах: котлета по - київски, котлета "Кордон блю", лазанія (з разними 13.04.2020 року. Понеділок. Доброго ранку. Продовжуємо вивчати тему № 5: "Приготування страв з м"яса, с/г птиці та субпродуктів". ТЕМА УРОКУ : "ПРИГОТУВАННЯ ФІРМОВИХ СТРАВ З М"ЯСА, ПТИЦІ, ДИЧИНИ ТА СУБПРОДУКТІВ". Мета нашого уроку : удосконалити наші навички та вміння при приготуванні страв з м"яса, птиці та субпродуктів; при оформленні та подачі страв. Сьогодні на уроці ви навчитесь готувати ст
Коментарі
Дописати коментар